terug

Lonneke Gillebaard – Bureau Bind

Voor mij gaat het om de kracht van mensen. Om die kracht optimaal zichtbaar te maken voor henzelf en voor hun omgeving. Zodat zij doen waar ze goed in zijn. Zodat ze weten waarin ze zich verder kunnen ontwikkelen. Zodat ze betekenisvol zijn voor hun omgeving. Zodat ze gelukkig zijn in hun werk. In de omgeving van een (zelfsturend) team komt dit alles optimaal tot z’n recht. Alleen kan je heel veel. Met elkaar bereik je nog meer. Met een team kun je doelen realiseren die je alleen nooit had gesteld. Daar heeft ook de klant, inwoner, cliënt of patiënt veel baat bij!

Ik coach, faciliteer, spiegel, benoem, enthousiasmeer en inspireer. Zodat mensen bij hun eigen kracht uitkomen en die vervolgens in het team brengen. Ik train en begeleid de teams in hun ontwikkeling als team. Hoe werk je aan vertrouwen? Wat heb je nodig voor een constructieve dialoog? Hoe vertaal je de stip op de horizon in concrete acties die voor iedereen uitdagend zijn?

Ik adviseer en begeleid organisaties te kiezen voor (zelfsturende) teams.
Zodat er een cultuur ontstaat die past bij de moderne tijdgeest: eentje waar het draait om de mensen in plaats van 1001 andere zaken.

Specialties: teamcoachen, adviseren, trainen, persoonlijke effectiviteit, teamontwikkeling

Lonneke is te bereiken op 06 – 39223346

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/haalhetbesteuitjeteam
Twitter: https://twitter.com/BureauBind
Website: http://www.bureaubind.nl