terug

Jan Ravensbergen – Zorg boven Jan

Jan Ravensbergen is een ervaren interimmanager in de gezondheidszorg, die zich de laatste jaren vooral heeft toegelegd op project- en procesbegeleiding. Na zijn studie klinische psychologie heeft Jan zich ontwikkeld in het trainings- en adviesvak. In het Erasmus Medisch Centrum heeft hij de eerste ervaring opgedaan met het leidinggeven aan professionals. Vanaf 2008 werkt Jan als interimmanager in de ouderenzorg en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. 
Inmiddels is hij specialist in het leidinggeven aan behandelprofessionals in organisaties die in transitie zijn. Hij heeft verschillende ontwikkeltrajecten met behandelprofessionals succesvol uitgevoerd. Sinds enige tijd werkt Jan graag in de rol van procesbegeleider, adviseur en ondersteuner bij verandertrajecten.

Kenmerkend voor zijn werkwijze is het scherp waarnemen, helder analyseren en direct feedback geven. In combinatie met zijn altijd aanwezige humor en energie ontstaat er een zekere lichtheid die helpt om moeilijke of lastige materie hanteerbaar te maken.

Jan is te bereiken op 06-10 91 11 91.

Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/jan-ravensbergen/7/138/a25